Berberde çıraklık yapan Yusuf'tan günlerdir haber yok

/ Kaynak: DHA
Berberde çıraklık yapan Yusuf'tan günlerdir haber yok

YAŞAM Haberleri  / DHA

Mersin'in Tarsus İlçesi'nde, 22 Haziran Pazartesi sabahı işe gitmek için çıkan berber çırağı 16 yaşındaki Yusuf Altınbaş'tan bir daha haber alınamadı.

Mithat Paşa Mahallesi 2803 Sokak'ta oturan Yusuf Altunbaş, iddiaya göre geçen 22 Haziran'da çalıştığı erkek kuaförüne gitmek için sabah saatlerinde evden ayrıldı. Akşam dönüş saatinde eve gelmemesi üzerine kuaförü arayan aile, 'Yusuf bugüne işe gelmedi' cevabını alınca endişelenerek oğullarının gidebileceği her yere baktı ancak bir sonuç alamadı. Anne Zeliha Altunbaş, oğlu Yusuf'un bulunması için yetkililerden ve duyarlı vatandaşlardan yardım istedi. Oğlunun bulunması için polise de başvurduklarını belirten anne Altunbaş, "Elimde onun fotoğrafıyla sokak, sokak gezdim. Aynı şekilde babası ve ağabeyside sokak, sokak gezerek onu arıyorlar. Ama bir türlü izine rastlamadılar. Evden çıkarken kimliğini de almamış. Buradan oğluma sesleniyorum. 'Oğlum Yusuf'um beni duyuyorsan ne olursun evine dön. Bizi daha fazla üzme, kimse sana kızmayacak. Geri gel, sen bizim ciğerimizsin. Annenin ciğerini daha fazla acıtma artık" diye konuştu.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...