Tartıştığı amcasını bıçaklayarak öldürdü

/ Kaynak: AA
Tartıştığı amcasını bıçaklayarak öldürdü

YAŞAM Haberleri  / AA

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde, tartıştığı amcasını bıçakla öldürdüğü iddia edilen zanlı tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, amcasını bıçakladığı ileri sürülen Emir Y. (23) ile kardeşi Emrah Y. (24) ve baba Emrullah Y. (47), Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğine teslim oldu. Emrah Y. ile baba Emrullah Y, ifadelerinin ardından serbest bırakılırken, Emir Y. Malatya Adliyesine sevk edildi. Zanlı Emir Y, 2. Sulh Ceza Hakimliğindeki ifadesinde, kardeşi Emrah Y'nin Yeni Sanayi Sitesindeki bir kargo taşımacılığı iş yerini 2 yıl önce amcası Mehmet Y'den 70 bin liraya satın aldığını belirtti. İstanbul'a taşınan amcasının Malatya'ya dönerek, iş yerini yeniden almak istediğini ifade eden Emir Y, amcasıyla konuşmaya giden kardeşine, kendisiyle babasının da eşlik ettiğini anlattı.
Amcasıyla görüşmelerinde bir kişinin kendilerine silah çektiğini öne süren Emir Y, adamın babasına ateş edeceğini düşündüğü için cebinden bıçağını çıkardığını kaydetti. Adamın babasının ayaklarına doğru 2 kez ateş etmesi üzerine kendisinin de bıçağı adama doğru salladığını, bu arada araya giren amcasının bıçaklandığını savunan Emir Y, bıçağı korkutmak amacıyla kullandığını iddia etti.
İfadesi alınan Emir Y, tutuklandı.
Emir Y, Özsan Sanayi Sitesinde, tartıştığı amcası Mehmet Y'yi bıçaklayarak yaralamıştı. Hastaneye kaldırılan Mehmet Y, müdahalelere rağmen kurtarılmamıştı.

YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...