Antalya ve Muğla için hayati uyarı!

/ Kaynak: AA
Antalya ve Muğla için hayati uyarı!

YAŞAM Haberleri  / AA

Antalya ve Muğla için, kuzeyli rüzgarıyla yüksek sıcaklık ve düşük nem oranının yol açabileceği olumsuzluklara karşı dikkatli olunması uyarısı yapıldı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, hava sıcaklığının 2 ila 5 derece artacağı bölgede rüzgar kuzey ve batı, öğleden sonra sahil kesiminde güney ve doğu yönlerden orta kuvvetli esecek. Antalya ve Muğla'da kuzeyli rüzgarın yanı sıra 35 ila 40 derecedeki yüksek sıcaklık ile yüzde 10 ila 20 düşük nem bekleniyor. Bu durum orman yangınları başta olmak üzere bazı olumsuzluklara neden olabilecek.
Denizlerde ise Bodrum-Marmaris açıklarında fırtınamsı rüzgar bekleniyor. Rüzgarın kuzey ve batı, öğleden sonra Antalya Körfezi'nde güneybatıdan 3 ila 5, Bodrum-Marmaris açıklarında kuzeybatıdan 6 ila 7 kuvvetinde eseceği tahmin ediliyor.
Dalga yüksekliğinin ise Bodrum-Marmaris arasında 3 metreye kadar ulaşması bekleniyor.


YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...