4 kardeş yola çıkmışlardı 2'si öldü, 2'si sağ!

/ Kaynak: İHA
4 kardeş yola çıkmışlardı 2'si öldü, 2'si sağ!

YAŞAM Haberleri  / İHA

Gaziantep'ten meydana gelen kazanın bu detayı yürekleri yaktı. Onlar 4 kardeş yola çıktıklar ama yolculuk bittiğinde 2'si ölmüştü...

Gaziantep'te aşırı sürat yapan otomobilin bir beton mikseriyle kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı. Kaza, Abdülkadir Konukoğlu Bulvarı Maaş Kuyu Caddesi girişinde meydana geldi. Halil İbrahim Kurtoğlu (34) hakimiyetindeki 27 E 3091 plakalı otomobil, aşırı sürat yapması sonucu virajı alamayarak karşı şeride savruldu. Savrulan araç, Maaş Kuyu Caddesi'nden Konukoğlu Bulvarı güzargahına seyir halinde olan Kadir Bademoğlu hakimiyetindeki 27 YZ 442 plakalı beton mikserinin altında kaldı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi geldi. Yaralılar, Dr. Ersin Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Halil İbrahim Kurtoğlu ile Latif Kurtoğlu tüm müdahalelere rağmen hayatlarını kaybetti. Kadir Bağdemoğlu ve Ali Kurtoğlu'nun sağlık durumlarının ise ciddiyetini koruduğu bildirildi.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...