Oyun acı sonla bitti, ikizleri sineklik ayırdı

Oyun acı sonla bitti, ikizleri sineklik ayırdı

YAŞAM Haberleri

Adana'da 7 yaşındaki Semanur Kaya, ikizi Havanur ile birlikte oynarken yaslandığı tel sinekliğin yerinden çıkması sonucu 2'nci kattan düşerek öldü.

Adana'nın Yüreğir ilçesinde, 2 kattaki pencereye yapılan sineklik 7 yaşındaki Semanur Çelik'in sonu oldu. Akarca Mahallesi'nde oturan İbrahim Çelik, bütün mahalle halkını evine davet edip mevlit okuttuktan sonra da iftar yemeğe verdi. İftara, 3 ay önce anne olan kızı Fatma Kaya (28) ile ikiz kızları Semanur ve Havanur da geldi. Mahalle halkı evin bahçesinde otururken, Fatma Kaya ile çocukları da yemek dağıtımına yardım etmek için 2 katlı evin üst katına çıktı. Kaya, akrabalarına yardım ederken, ikiz kızları Semanur ile Havanur dedesinin evinin salonunda oynamaya başladı. Burada arkadaşlarıyla oynayan Semanur, 2. kattaki evin penceresinden şapkasını düşürdü. Pencerede bulunan sinekliğe yaslanan Semanur, şapkasına bakmak isterken dengesini kaybederek aşağıya düştü. Kardeşinin düştüğünü gören Havanur Kaya, durumu annesine haber verdi. Genç annenin çığlıklarıyla birlikte küçük Semanur ambulansla hastaneye kaldırıldı. Küçük kız doktorların bütün müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Küçük kızın cesedi Akarya Mahallesinde defnedildi. İHA

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...