Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yeni evli çiftin balayı kabusla bitti!

/ Kaynak: DHA
Yeni evli çiftin balayı kabusla bitti!

YAŞAM Haberleri  / DHA

Ankara'nın Keçiören ilçesinde oturan ve 2 ay önce evlenen Fatma ve Ali Isırkan çifti, tatil dönüşlerinin zehir olduğunu belirttiler.

Antalya'nın Alanya ilçesinde 5 günlük tatil sonrası Ankara'ya dönmek için bilet aldıkları otobüs firmasının beklediklerini belirten Isırkan çifti, bekledikleri yerde durmayan otobüs şöförü ile çıkan tarafında tekme tokat dövüldüklerini iddia ettiler. Isırkan çifti olayı adli makama taşıdı. Başından geçen olayı anlatan Ali Isırkan çifti, "Ankara'ya dönmek için bir çok otobüs firması vardı, ama biz elit olduğu için dayak yediğimiz firmayı seçtik. 10 Temmuz 2015 tarihinde Alanya'dan Ankara'ya dönmek için Okurcalar Beldesinde yol üzerinde binmek istediğimiz otobüs, biz el kaldırmamıza rağmen durmadan geçti ve yaklaşık 500 metre sonra durdu. Eşim ve ben ağır bavullarımızla sıcak havada koştura koştura otobüse binmek zorunda kaldık. Otobüsün yanına ulaştığımızda eşim baygınlık geçirdi. Şoföre, 'biz biletli yolcuyuz. Neden yolcularınızın nerede bineceğine dikkat etmiyorsunuz?. Bizleri bu sıcakta çanta-bavul koşturuyorsunuz' diye çıkışınca, şoför kızgın bir şekilde 'Her el kaldırana duracak mıyız?' Israrla hesap sorunca 'sizinle hesaplaşacağım' diye yola devam etti" dedi.


Daha sonra Manavgat Otobüs Terminali'ne geldiklerinde otobüsün ikinci şoförünün kendisini bağlı oldukları firmanın yazıhanesine çağırdığını öne süren Isırkan, "Eşim ve ben ilgili firmanın yazıhanesinde otobüsü kullanan (M.E.) tarafından aniden eşim ve ben tekme tokat saldırıya uğradık. Aldığımız darplar sonrasında acil servise kaldırılarak tedavi gördük. Bu otobüs firması her gün binlerce yolcu taşıyor. Başımıza gelenlere bir türlü anlam veremedik. Yaşadıklarımızı bir başka yolcular yaşamasın diye konuyu adli makamlara taşıdık ve davacı olduk" dedi.


Bilet satan firmanın kendilerine Okurcalar Beldesi'nden otobüse bineceğimiz hakkında bilgi verdiğini de kaydeden Isırkan, yaklaşık 5 dakika süren dayak olayının binadaki kamera kayıtlarına yansıdığını da kaydederken, "Daha sonra çağrılan 112 sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldık. Bize şiddet uygulayan ve darp eden şahıs için Manavgat Şalele Polis Merkezi Amirliği'ne eşim ve ben şikayette bulunduk. Eşim Fatma da ayrıca gördüğü şiddeti Kadın Haklarına şikayette bulundu. Otobüs firması yetkileri yaptıkları hatalardan dolayı özür dileyecekleri yerde, bir de darplarına maruz kaldık. Bizler bu şok vakayı yaşadık, ama başka insanlar ve yolcular yaşamasın diye bu davayı sonuna kadar takip edip, bu magandaların cezalandırılmalarını istiyoruz" dediler.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...