HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Manisa'da baba dehşeti, kızını öldürdükten sonra...

Kaynak: DHA
Manisa'da baba dehşeti, kızını öldürdükten sonra...

YAŞAM Haberleri  / DHA

Manisa'da, 33 yaşındaki çiftçi Eray Uslu, 14 yaşındaki kızı Feride Uslu'yu evlerinde sırtından vurarak öldürdüktan sonra aynı av tüfeğiyle intihar etti.

Alaşehir'de yaşayan 70 yaşındaki çiftçi Şükrü Uslu, bugün saat 09.00 sıralarında oğlu Eray Uslu'nun mahalleye dönüştürülen Delemelerler Köyü'ndeki evine ziyarete gitti. Evin kapısının açık olduğunu görüp, şüphelenerek içeri giren Şükrü Uslu, korkunç manzara ile karşılaştı. Oğlu Eray ve torunu Feride Uslu'yu kanlar içinde yerde bulan Şükrü Uslu, durumu jandarmaya bildirdi. Olay yerine gelen jandarma ekiplerinin yaptığı incelemede, Eray Uslu'nun ruhsatsız av tüfeğiyle mutfakta yemek yapmakta olan, Delemenler Ortaokulu'ndan bu yıl mezun olan kızı Feride'yi sırtından vurup öldürdükten sonra, aynı tüfeği çenesinin altına dayayarak intihar ettiğini belirledi.
Olay yerindeki kanın kurumuş olması ve genç kızın genelde saat 17.00 sırlarında yemek yaptığının öğrenilmesi nedeniyle, olayın dün gerçekleştiği üzerinde durulduğu bildirildi. Jandarmanın komşularla yaptığı görüşmede silah sesi duyanın olmadığı öğrenildi.
Eşinden 10 yıl önce boşanan Eray Uslu ve kızının cesetleri, jandarma ve savcının olay yerindeki incelemeleninin ardından, kesin ölüm nedenlerinin tespiti için otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.
Yeğeni Eray Uslu'nun bir süredir psikolojik tedavi gördüğünü belirten Kamil Uslu, "10 yıl önce eşi Şengül'den boşandığı için kızı Feride ile yaşıyordu. Zaman zaman tedavisi için Manisa'ya gidip, geliyordu. Feride çok zeki bir kızdı, bugün Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) Sınavı kapsamında tercihlerini yapacaktı. Bu nasip olmadı. Baba kızını katletti. Oysa, kızı her gün ona yemek yapıyordu. Dün yine yemek hazırlarken, tüfekle sırtından vurup, intihar etmiş" dedi.
Acı haberi alarak olay yerine gelen anne Şengül Barut da "Bana kıydı, benden ayrıldı. Ama kızıma neden kıydı anlayamadım. Feride, bu yıl liseye gidecekti. Başarılı bir öğrenciydi. Ondan ne istedi de böyle bir şey yaptı anlamış değilim" diyerek ağladı. Barut'u yakınları sakinleştirmeye çalıştı.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...