55 yaşındaki bekar kadın 5. kattan atlayarak canına kıydı

/ Kaynak: İHA
55 yaşındaki bekar kadın 5. kattan atlayarak canına kıydı

YAŞAM Haberleri  / İHA

İzmir'de meydana gelen korkunç olayda bir yıl önce anne ve babasını kaybeden 55 yaşındaki bir kadın 5. kattan atlayarak canına kıydı.

İzmir'in Bayraklı ilçesinde, bir yıl önce anne ve babasını kaybeden ve daha önce intihar girişiminde bulunduğu ileri sürülen A.D. isimli kadın 5'inci kattaki evinin balkonundan atlayarak hayatına son verdi. Olay, bugün saat 14.00 sıralarında, Manavkuyu semti Yüzbaşı İbrahim Hakkı Caddesi 4. Halil Atilla Sitesinde meydana geldi. Bekar olan ve tek başına yaşayan 55 yaşındaki A.D. isimli kadın, 5'inci katta oturduğu evin balkonundan iddiaya göre kendini boşluğa bıraktı. Beton zemine düşen A.D.'yi gören çevredekiler şoke olurken polis ve sağlık ekiplerine durumu bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri yaptığı kontrolde A.D.'nin hayatını kaybettiğini belirledi. Bir yıl önce anne ve babasını kaybeden A.D.'nin son zamanlarda bunalımda olduğu, daha önce intihara teşebbüs ettiği iddia edildi. Bağırsaklarında sorun olan A.D.'nin Ege Üniversitesi Hastanesi Tıp Fakültesinde tedavisinin devam ettiği öğrenildi. Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından A.D.'nin cesedi otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. nbsp;
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. nbsp;




YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...