Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Oğlunu elindeki tabancayı almak isterken vurdu

Oğlunu elindeki tabancayı almak isterken vurdu

YAŞAM Haberleri

Bayram namazı çıkışında aralarında önceden husumet olan kişilerle tartıştıkları sırada silah çeken oğlunun elindeki tabancayı almak isterken vurdu.

Bolu'da bayram namazı çıkışında aralarında önceden husumet olan kişilerle tartıştıkları sırada silah çeken oğlunun elindeki tabancayı almak isteyen Abdullah Altuğ, yanlışlıkla kendi oğlunu vurdu. Olay, sabah saat 08.00 sıralarında Bolu'nun Gerede ilçesi'ne bağlı Göynükören Köyü'nde meydana geldi. Köy camiinde bayram namazını kılan Abdullah Altuğ ile oğlu Kenan Altuğ(34) camiden çıktıktan sonra daha önce aralarında husumet olan Durmuş H. ve Yusuf H. İle karşılaştı. Yaşanan tartışmanın ardından Kenan Altuğ belinden tabancayı çıkardığı sırada babası elinden almak istedi. Abdullah Altuğ yanlışlıkla tabancanın tetiğine basınca oğlunu göğsünden vurdu. Kenan Altuğ ağır yaralı olarak kaldırıldığı Bolu İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Köroğlu Ünitesi'ne tedavi altına alındı. Kenan Altuğ'un sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenilirken baba Abdullah Altuğ jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.
Gerede İlçe Jandarma Komutanlığı olayla ilgili soruşturma başlattı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...