İşadamı Mehmet Turgut cinayetinin ayrıntıları ortaya çıkıyor

İşadamı Mehmet Turgut cinayetinin ayrıntıları ortaya çıkıyor

YAŞAM Haberleri

İstanbul'da fidye için kaçırıldıktan sonra ölü bulunan işadamı Mehmet Turgut, ağzına yapıştırılan koli bandı nedeniyle nefessiz kalarak hayatını kaybetmiş.

İstanbul'da fidye için kaçırıldıktan sonra ölü bulunan işadamı Mehmet Turgut cinayetiyle ilgili soruşturma sürüyor. Gözaltında olan ailenin şoförlerinin köstebek olduğu belirlendi. İddiaya göre işadamı ağzına yapıştırılan koli bandı nedeniyle nefessiz kalarak hayatını kaybetti.


26 Haziran'da fidye için kaçırıldıktan 19 gün sonra ölü olarak bulunan işadamı Mehmet Turgut cinayetiyle ilgili soruşturma soruyor. Cinayetle ilgili olarak 17 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerden ikisi turgut ailesinin özel şoförü. Şoförlerin çeteye bilgi aktardığı, köstebek oldukları belirlendi.


Cinayetin ayrıntıları da ortaya çıkmaya başladı. Fidyeciler öncelikle gözaltında olan ailenin şoförleriyle irtibata geçti, 2 kişiden devamlı bilgi aldılar. Pendik'te bir villa kiralayan zanlılar 10 gün boyunca işadamını takip etti, 26 haziran'da da hergün aracını park ettiği yerden kaçırdılar. Bir araca bindirilen işadamının ağzına bağırmaması için koli bandı yapıştırıldı. Mehmet Turgut, Pendik'te kiralanan villaya götürüldü. Fidyeciler işadamını araçtan indirmek istediği sırada hayatını kaybettiğini gördüler. Zanlıların iddiasına göre Mehmet Turgut ağzına yapıştırılan koli bandı nedeniyle hayatını kaybetti. İşadamı aynı gün akşam saatlerinde Pendik Ballıca Köyü'nde ormanlık alana gömüldü. Fidyeciler, bir gün sonra da işadamının oğlunu telefonla arayacak 5 milyon euro istediler. nbsp;


Ailenin şoförlerini yakın takibe alan polis fidyecilerin izine ulaştı ve farklı şehirlerde yapılan operasyonlarda 17 kişi gözaltına alındı. Polis şimdi cinayete kurban giden işadamını son olarak kimlerin aradığını araştırıyor. İşadamının ağabeyi Musa Turgut kardeşiyle kaçırıldığı gün Süleymaniye Camii'nde cuma namazı kıldığını, bu sırada gelen telefonlardan şüphelendiğini söylemişti. Cinayetle ilgili soruşturma sürüyor

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...