Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bakanın gözleri önünde yere yığıldı!

/ Kaynak: DHA
Bakanın gözleri önünde yere yığıldı!

YAŞAM Haberleri  / DHA

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık'ın katıldığı programda eski başkan fenalaştı ilk müdahaleyi doktor belediye başkanı yaptı.

Kocaeli Valiliği, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kocaeli, Kocaeli Kent Konseyi işbirliği ile geleneksel olarak 2004 yılından bu yana düzenlenen kent bayramlaşmasının 23'üncüsü Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık'ın katılımıyla Yunus Emre Kültür Merkezi'nde yapıldı. Bakan Fikri Işık'ın konuşması sırasında Kandıra eski Belediye Başkanı Turan Sarı ani tansiyon düşüklüğü nedeniyle bayıldı.


23'üncü kez düzenlenen Kent Bayramlaşması'na Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Vali Hasan Basri Güzeloğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, KOÜ Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Ak Parti Milletvekilleri, Zeki Aygün, İlyas Şeker, Mehmet Akif Yılmaz, Cemalettin Kaflı, HDP Milletvekili Ali Haydar Konca sivil toplum kuruluşları, il protokolü ve çok sayıda vatandaş katıldı.


Kent Bayramlaşması'nda konuşan Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, "Şehirlilik bilincini oluşturmak gerekiyor. Bayramlar bu noktada eşsiz günlerdir. Küskünlüklerin, dargınlıkların bir kenara atıldığı günlerdir. Bugünleri vesile kılarak aramızdaki dargınlıkları ve kırgınlıkları ortadan kaldırmalıyız. Şehrin kucaklaşmasını bu bayramlaşma ile sağlıyoruz. Dünyanın en güzel şehirlerinden biri Kocaeli'dir. Kendisine sevgisini veren herkesi kucaklıyor. Kimse bu şehirde dışlanmaz. Birlik ve beraberlik içinde yoluna devam edecektir. Sivil toplum örgütlerimizin geleneksel hale getirdiği bu bayramlaşmayı önemsiyorum. Şehir bilinci oluşmasında eşsiz bir fırsattır" şeklinde konuştu.


BAYGINLIK GEÇİRDİ
Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık konuşma yaptığı sırada eski Kandıra Belediye Başkanı Turan Sarı ani tansiyon düşüklüğü nedeniyle bayıldı. Sarı'ya ilk müdahaleyi İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan yaptı. Bakan konuşması bitince de hemen Turan Sarı'nın yanına gelerek ilgilendi. Sağlık ekiplerinin yaptığı müdahale sonrasında baygınlık geçiren Turan Sarı ambülansla Kocaeli Devlet Hastanesi'nde yapılan tedavisinin ardından taburcu edildi.


YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...