1999'da Türkiye'yi sarsan satanist cinayetinin sanığı serbest!

1999'da Türkiye'yi sarsan satanist cinayetinin sanığı serbest!

YAŞAM Haberleri

1999 yılın da Türkiye'yi sarsan satanist ayini yaparak bir kişi öldüren ve müebbet hapse mahkum olan Zinnur Gülşah Dinçer 16 sene sonra serbest bırakıldı.

İstanbul'un Ortaköy semtinde Şehriban Coşkunfırat'ı satanist ayini yaparak öldürdüğü gerekçesiyle yargılanan ve müebbet hapse mahkûm edilen Zinnur Gülşah Dinçer, 16 yıl sonra tahliye oldu. 13 Eylül 1999 tarihinde Engin Arslan, Ömer Çelik ve Zinnur Gülşah Dinçer adlı gençler, 21 yaşındaki Şehriban Coşkunfırat'ı Ortaköy Mezarlığı'nda öldürmüş, talihsiz kızın cesedini de kuyuya atmıştı. Korkunç cinayet, o dönem tüm ülkeyi şoke etmişti. 17 Haziran 2003 tarihinde tamamlanan davada her 3 sanık da, "canavarca hisle adam öldürmek" suçundan müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Dinçer, 16 sene geçtikten sonra cezasını tamamlayıp geçen gün serbest kaldı. Zinnur Gülşah Dinçer'in, öldürülme korkusu yaşadığı için ailesiyle birlikte İstanbul'u terk ettiği öğrenildi.

İSTANBUL'DAN AYRILDI
Şeytana tapan sapıkların gerçekleştirdiği ayinde işlenen korkunç cinayetin faillerinden Zinnur Gülşah Dinçer, özgür kalınca başka bir şehre yerleşti. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...