Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yangın havuzunda boğularak can verdiler

/ Kaynak: DHA
Yangın havuzunda boğularak can verdiler

YAŞAM Haberleri  / DHA

Balıkesir'in Dursunbey İlçesi'nde, serinlemek için yangın havuzuna giren 16 yaşındaki Mehmet Yılmaz ve 17 yaşındaki Adil Karabulut boğularak öldü.

Bayramı geçirmek için Bursa'dan Dursunbey'in Doğancılar Mahallesi'nde oturan akrabalarının yanına gelen Mehmet Yılmaz ile Adil Karabulut ve 18 yaşındaki Serkan Özcan dün saat 16.00 sıralarında Tavalanı Mevkii'ndeki ormanlık alana gitti. Sıcaktan bunalan 3 arkadaştan Yılmaz ve Karabulut, serinlemek için tel örgülerden atlarak, buradaki dibi muşamba kaplı, içinde 5 bin ton su bulunan, 7 metre derinliğindeki, yapısı huniye benzeyen yangın havuzuna girdi. Bu sırada kıyıda cep telefonuyla konuşan Serkan Özcan, iki arkadaşının suda çırpınarak gözden koyması üzerine mahalleye gidip, durumu bildirdi. İhbarı üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, Dursunbey Orman İşletme Müdürlüğü ve belediye görevlilerinin de yardımıyla havuzdaki suyu yaklaşık 4 saatte tahliye edip, iki arkadaşın cesedine ulaştı. Suda boğularak ölen iki gencin havuzdan çıkartılan cesetleri, savcı ve jandarmının olay yerindeki incelemesinin ardından önce Dursunbey Devlet Hastanesi Morgu'na ardından da otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi. Cenazeler götürülürken, iki gencin yakınları gözyaşlarına boğuldu.
Soruşturma sürdürülürken, Doğancılar Mahallesi, iki gencin ölümüyle bayramda yasa büründü. Doğancılar'da bugün yapılacak olan köy hayırı ise Yılmaz ile Karabulut'un ölümü üzerine iptal edildi. İki genç için bugün ikindide Doğancılar Mahallesi'nde cenaze töreni yapılacak.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...