Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Denize giren 3 kişi boğuldu, bir kişi kayıp

Denize giren 3 kişi boğuldu, bir kişi kayıp

YAŞAM Haberleri

Tekirdağ'da denize giren 3 kişi boğuldu. Kayıp olan bir kişi halen aranıyor.

Tekirdağ'da aileleriyle birlikte sahile giden 22 yaşındaki Nedim Tunç, 17 yaşındaki Rıza Çavuşoğlu Barbaros Mahallesi'nde, 22 yaşındaki Ersin Çoban ise Kumbağ da girdikleri denizde boğularak hayatını kaybetti.

Dalgalar arasında kaybolan 16 yaşındaki Umutcan Şener ise Sahil Güvenlik ve dalgıç polis ekiplerinin aramalarına rağmen henüz bulunamadı. Ölen Rıza'nın babası Orhan Çavuşoğlu'nun oğlunun cansız bedeni başında gözyaşı dökmesi yürekleri burktu.

Marmara Denizine kıyısı olan Süleymanpaşa İlçesi'ne bağlı Barbaros Mahallesi'nde tatilciler sıcak havada sahillere akın etti. Barbaros Mahallesi Topağaç mevkiinde aileleriyle birlikte denize giden Umutcan Şener, Rıza Çavuşoğlu ve Nedim Tunç bir süre denizde yüzdükten sonra kayboldu. İhbar üzerine gelen Sahil Güvenlik ve Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Deniz Şubesi, Sualtı Grup Amirliği ekiplerince arama çalışması başlatıldı. Yaklaşık bir saat süren çalışmaların ardından Nedim Tunç ile Rıza Çavuşoğlu'nun cansız bedenleri kıyıdan 300 metre açıkta dalgıç polis ekiplerince bulundu.

OĞLUNUN CESEDİ BAŞINDA AĞLADI

Kıyıya çıkarılan çocuklardan Rıza Çavuşoğlu'nun babası Orhan Çavuşoğlu, oğlunun cansız bedeni başında oturarak uzun süre gözyaşı döktü. Jandarma ekiplerince teselli edilmeye çalışan babanın hali, çevrede çalışmaları izleyenlerin yüreklerini burktu.

HALEN ARANIYOR

Topağaç mevkiinden denize giren ve kaybolan Umutcan Şener'in bulunması için Sahil Güvenlik ve dalgıç polis ekipleri çalışmalarını sürdürüyor.

CESEDİ KIYIYA VURDU

Kumbağ Mahallesi Güldal plajından denize giren Ersin Han Çoban, bir süre sonra denizde boğuldu. İhbar üzerine gelen ekiplerce aranmasına başlanan Çoban'ın cesedi kısa bir süre sonra kıyıya vurdu. Savcılık ve jandarma ekiplerinin incelemesinin ardından boğularak ölen Çoban, Tunç ve Çavuşoğlu'nun cesetleri otopsi için Tekirdağ Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Deniz polisi boğulma olaylarının ardından tekneyle kıyıyı gezerek dalgaların tehlikeli olduğunu ve denize girenlerin dikkatli olmalarını isteyen duyurular yaptı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...