Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bayan deniz polisi boğularak öldü

Bayan deniz polisi boğularak öldü

YAŞAM Haberleri

Çanakkale'de İl Emniyet Müdürlüğü Deniz Polis Şube'de denize giren Hasibe Sezer (44) isimli polis memuru boğularak can verdi.



Olay, bugün akşam 17.00 sularında meydana geldi. Amiriyle birlikte denize girmek için Çanakkale'nin Güzelyalı Köyü Karanlık Liman bölgesine gelen evli ve iki çocuk annesi Deniz Polisi Hasibe Sezer henüz belirlenemeyen bir nedenle boğularak can verdi.
Edinilen bilgiye göre, Akşam saatlerinde amiriyle birlikte Çanakkale Boğazı Karanlık Liman bölgesinde Şehitler Abidesi'nin tam karşı kıyısında bulunan alanda denize giren Deniz Polisi Hasibe Sezer, dip dalışındayken henüz belirlenemeyen bir nedenle boğularak can verdi. Dalış Eğitim amiri, polis memuru Hasibe Sezer'i uzun süre deniz üstü ve altında arayarak meslektaşını kurtarmaya çalıştı. Ancak, deniz polis amiri tüm çabalarına rağmen meslektaşını bulamadı. Durumu 155 haber merkezi ve jandarma ekiplerine bildiren polis amiri bir süre olayın şokunu atlatamadı.
Kısa sürede olay yerine polis, jandarma ve Sahil Güvenlik ekipleri sevk edildi. Çanakkale Sahil Güvenlik Grup Komutanlığına bağlı sualtı dalgıçları, bir süre boğazın serin sularında dip dalışı gerçekleştirerek kısa sürede Hasibe Sezer'in cansız bedenine ulaştı.
Hasibe Sezer'in cansız bedeni Çanakkale Sahil Güvenlik Grup Komutanlığına bağlı bir araçla Çanakkale Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı. Morgun önünde bekleyen polis memuru Hasibe Sezer'in yakınları sinir krizi geçirdi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. nbsp;
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...