Otomobil akaryakıt istasyonuna girdi, faciadan kıl payı kurtuldular

/ Kaynak: İHA
Otomobil akaryakıt istasyonuna girdi, faciadan kıl payı kurtuldular

YAŞAM Haberleri  / İHA

Kocaela'nin Kandıra ilçesinde otomobilin akaryakıt istasyonuna girmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı.

Kandıra Kurtyeri mevkiinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre, Kandıra'dan Sakarya istikametine gitmekte olan bir otomobil, iddiaya göre, bir başka aracın kendisini sıkıştırması sonucu kontrolden çıkarak akaryakıt istasyonuna girdi. Benzin pompasına çarparak durabilen otomobildeki 4 kişi çeşitli yerlerinden aldıkları darbelerle yaralandı. Kazayı görenlerin haber vermesiyle olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulansa alınan yaralılar Kandıra Kazım Dinç Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların Kaza sonucu araçta ve yakıt pompasında maddi hasar meydana geldi. Kaza anında olası bir yangının çıkmaması da büyük bir faciayı önlemiş oldu. nbsp;

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...