HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Suruç katliamında ölenlerin kanları temizlendi!

Kaynak: İHA
Suruç katliamında ölenlerin kanları temizlendi!

YAŞAM Haberleri  / İHA

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde meydana gelen ve 32 kişinin hayatını kaybettiği, yaklaşık 100 kişinin de yaralandığı patlama alanındaki kan izleri temizlendi

Görevliler, patlama alanındaki kan lekelerini temizlemek için temizlik malzemeleri döküp fırçalama yaptı. Zabıta ekipleri temizlik için kimyasal maddeler dökerken, bazı vatandaşlar ve görevliler de fırçalarla yerdeki kan lekelerini kazımaya çalıştı. Amara Kültür Merkezi bahçesinde yerlere ve duvarlara işleyen kan izleri daha sonra suyla yıkandı.
Öte yandan, Şanlıurfa ve çevre illerden gelen vatandaşlar patlamanın yaşandığı bölgeyii ziyaret etmeye devam ediyor. Ziyaretçiler, patlamanın gerçekleştiği bahçede etrafı şeritlerle çevirili olan ağacın yanına bırakılan oyuncak, kitap, defter ve kırtasiye malzemelerinin fotoğrafını çekti. Etrafı şeritlerle çevrili alana girilmesine ise izin verilmiyor.
##tgvideo##

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...