Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bursa'da ortalık karıştı, linç edeceklerdi!

/ Kaynak: İHA
Bursa'da ortalık karıştı, linç edeceklerdi!

YAŞAM Haberleri  / İHA

Suruç'taki terör saldırısında ölen iki kişinin Bursa'daki cenaze töreninde ortalık karıştı.

Suruç'ta 32 kişinin öldüğü patlamada hayatını kaybeden HDP Bursa milletvekili adayının eşi Ferdane Kılıç ve oğlu Nartan Kılıç için düzenlenen törende bozkurt işareti yapan gençlere saldıran HDP'lileri polis engelledi. Ferdane Kılıç ve oğlu Nartan Kılıç'ın cenazeleri, HDP Bursa İl Başkanlığı önünde yapılan törenin ardından Ataevlerde'deki evlerine götürülmek üzere cenaze aracına yüklendi.
Bursa'da ortalık karıştı, linç edeceklerdi!
BOZKURT İŞARETİ YAPAN GENÇLER LİNÇ EDİLMEK İSTENDİ

Konvoy eşliğinde cenazeler götürülürken, zafer işareti yapan kortejdekilere İzmir yolu üzerinde bir araçtan bozkurt işareti yapılması ortalığı karıştırdı. Acemler'de bozkurt işareti yapan gençler linç edilmek istendi.
Bursa'da ortalık karıştı, linç edeceklerdi!
ARABAYLA KAÇARAK KURTULDULAR

Olaya konvoyda bulunan çelik kuvvet müdahale etti. Camları kırılan araçtaki gençler gaza basıp hızla uzaklaşarak saldırıdan kurtuldu. Öfkeli kalabalığı çevik kuvvet sakinleştirirken, cenaze konvoyu daha sonra yoluna devam etti.
##tgvideo##


YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...