Şanlıurfa'da feci kaza, ölü ve yaralı var

/ Kaynak: DHA
Şanlıurfa'da feci kaza, ölü ve yaralı var

YAŞAM Haberleri  / DHA

Urfa'da taksiyle kamyonun karıştığı kazada Kenan Bingül (40) öldü, Akçakale Yarı Açık Cezaevi'nden izinli olarak çıkan hükümlü Ali Cicitekin yaralandı.

Kaza, öğleden sonra Şanlıurfa- Akçakale karayolunun 10'un kilometresinde meydana geldi. Akçakale Yarı Açık Cezaevi'nde hükümlü olan ve bir süre önce izne çıkan Ali Cicitekin, izninin bitmesiyle Mardin'den Akçakale'ye gitmek üzere 40 yaşındaki Kenan Bingül yönetimindeki 47 T 0087 plakalı taksi ile yola çıktı. Ancak, cezaevine teslim olmaya giden Cicitekin'i taşıyan taksi, iddiaya göre aşırı hız nedeniyle Necmettin Kartal yönetimindeki 47 PT 451 plakalı kamyonun damperine çarptı. nbsp;
Kazada ön bölümü hurdaya dönen taksinin sürücüsü Kenan Bingül olay yerinde ölürken, cezaevine teslim olmaya giden hükümlü Ali Cicitekin yaralandı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı hükümlüyü ambulansla hastaneye götürdü, ölen taksi sürücüsünün cesedi ise otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Kamyon sürücüsü Necmettin Kartal'ın gözaltına alındığı kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.


YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...