Kaçırılanlar bırakıldı polisten haber yok

Kaçırılanlar bırakıldı polisten haber yok

YAŞAM Haberleri

Son günlerde ülke genelinde sivillere ve emniyet güçlerine karşı saldırılarını arttıran PKK kaçırdıklarını bıraktı ama...

Son günlerde ülke genelinde sivillere ve emniyet güçlerine karşı saldırılarını arttıran PKK, geçtiğimiz gece Şırnak'ın Silopi ilçesindeki termik santralin kömür üretim sahasını basıp, iş makinelerini ateşe verdikten sonra burada çalışan 15 işçiyi kaçırdı. Terör örgütü mensupları, olay yerinden uzaklaştıktan bir müddet sonra alıkoydukları işçileri serbest bıraktı. Erzurum'un Tekman İlçesi'nde de ambulansla göreve giderken PKK'lı teröristlerce kaçırılan 112 sağlık ekibi, 10 saat sonra serbest bırakıldı. Ambulans şoförü, hemşire ve acil tıp teknisyeni dün saat 04.00 sıralarında Tekman ilçesine bağlı Hacıömer köyü yakınlarına bırakıldı. Fakat Diyarbakır-Bingöl karayolunda ailesiyle birlikte seyahat ederken kaçırılan polis memuru Vedat Kaya'dan hala haber alınamıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...