Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sınırda bir ilçe bu görüntülerle ayaklandı!

/ Kaynak: DHA
Sınırda bir ilçe bu görüntülerle ayaklandı!

YAŞAM Haberleri  / DHA

Kilis'in Elbeyli ilçesinde öğleden sonra sınır hattına gelen bir grup Suriyeli IŞİD militanları oldukları sanılınca tedirginlik oldu.

Ancak, bir süre sonra sınıra gelenlerin aralarında çocukların da bulunduğu Suriyeli siviller olduğu anlaşıldı. Suriye sınırında görev yapan askerlere IŞİD militanlarınca ateş açılması sonucu 1 astsubayın şehit edilmesiyle gözlerin çevrildiği Elbeyli'de öğleden sonra bir grup Suriyeli sınır hattında görüldü. İlk etapta görenlerin IŞİD militanı oldukları ve toprağa mayın döşemek için sınır hattına geldikleri ileri sanıldı. Bu gelişme sınırın Türkiye tarafında tedirginliğe yol açarken, kısa süre sonra dikkatlice bakıldığında sınır hattına gelenlerin aralarında çocukların da olduğu Suriyeli siviller olduğu anlaşıldı. Sınır hattındaki tarladan bitkiler topladıkları görülen grup, uzun süre arazide çalışmayı sürdürdü.Sınırda yaşanan bu durum kısa süreli heyecana yol açarken, sınır hattında güvenlik önlemleri en üst seviyede tutulmaya devam ediyor.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...