Adıyaman'da yol kapatma eylemi!

/ Kaynak: AA
Adıyaman'da yol kapatma eylemi!

YAŞAM Haberleri  / AA

Adıyaman'da evlerinin toz içinde kaldığını öne süren mahalle sakinleri, asfaltlanmasını istedikleri caddeyi ulaşıma kapattı.

Cumhuriyet ve Kayalık mahallelerinin sakinleri, asfaltsız olduğu için evlerinin sürekli toz içinde kaldığını iddia ettikleri 30 Ağustos Caddesi'ne, taş ve briketlerle barikat kurdu. Caddeyi ulaşıma kapatan grup, polisin yolun asfaltlanması için belediye yetkilileriyle görüşeceklerini söylemesi üzerine eylemlerini sonlandırdı.
Mahalle sakinlerinden Mustafa Duyan, gazetecilere yaptığı açıklamada, belediyeye defalarca dilekçe verdiklerini ancak sonuç alamadıklarını savundu.
Toz nedeniyle çocukların hasta olduğunu öne süren Duyan, "Yol için evimizin önünü devlete vermemize rağmen 4 yıldır asfaltlanmadı. Sıcak havalarda evin pencerelerini açamıyoruz" dedi.
İlknur Bozkurt ve Badegül Geyik de yollarının bir an önce asfaltlanmasını istedi.


YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...