Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Van'da polisi alarma geçiren iddia!

/ Kaynak: İHA
Van'da polisi alarma geçiren iddia!

YAŞAM Haberleri  / İHA

Van'da, bir şahsın girdiği internet kafede yazıştığı kişiye Halkların Demokratik Partisi'ne (HDP) saldırı yapılacağını yazması üzerine polis alarma geçti.

Edinilen bilgiye göre, dün gece Cevdet Paşa mahallesindeki bir internet kafeye giren şüpheli bir şahıs, facebook hesabı üzerinden biriyle yazışmaya başladı. Durumdan şüphelenen kafe sahibinin yazışmaları takibe alması üzerine, şahsın karşısındaki kişiye "Mutlaka görüşelim. HDP binasına saldırı yapacağız. Seni de çağırayım dedim" diye yazdı. Bunun karşılığında cevap alamayan şüpheli şahıs, bilgisayarı kapatarak kafeden çıktıktan sonra bir araca binerek uzaklaştı.


Kafe sahibinin bu durumu ve yazışmaları HDP Van İl Başkanlığı yetkililerine, onlar da polise bildirdi. Harekete geçen polis ekipleri, çevrede incelemeler yaptıktan sonra bina önünde tedbirlerini arttırdı. Polis ekipleri, yazışmayı yapan şüphelileri bulmak için çalışma başlattı.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...