Sivas'ta feci kaza: 1 ölü, 6 yaralı

/ Kaynak: İHA
Sivas'ta feci kaza: 1 ölü, 6 yaralı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Sivas-Ankara karayolu üzerinde iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 6 kişi yaralandı.

Kaza, saat 21.00 sıralarında Sivas-Ankara karayolu üzerindeki Özel Harekat Kavşağı'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Sivas'tan Ankara istikametine giden Fatih Yıldırım (35) yönetimindeki 34 EC 6928 plakalı otomobil, Ankara yolundan gelen ve havaalanı yoluna dönmekte olan Suzi Şaştım (49) kontrolündeki 07 FYE 58 plakalı otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle 34 EC 6928 plakalı otomobil yaklaşık 20 metre sürüklenerek Özel Harekat Şube Müdürlüğü'nün duvarına çarptı. Çarpmanın etkisiyle sürücü Fatih Yıldırım araç içinde sıkıştı. Sivas Belediyesi'ne ait itfaiye ekiplerinin yaklaşık 15 dakikalık çalışması sonrasında araçtan çıkarılan Yıldırım, olay yerindeki ambulansta yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Araç içindeki Meral (28), Beyzanur (8), Esmanur (7), Ahmet Buğra (1) Yıldırım ve Aybüke Aktaş (4) ile diğer otomobilin sürücüsü Suzi Şaştım yaralandı. Yaralılar kentteki çeşitli hastanelerde tedaviye alındı. Bu sırada kaza yapanların yakınları olay yerine gelerek sinir krizi geçirdi. Polis ekipleri kaza yapanların yakınları sakinleştirmekte güçlük çekti. nbsp;
Polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlatırken, havaalanı yolu ve Sivas-Ankara karayolu bir süre trafiğe kapatıldı. Karayolları ekipleri ise bu sırada yola dökülen yağların üzerine kum serperek başka bir kaza yaşanmaması için önlem aldı.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...