Şırnak'ta polis ve teröristler arasında çatışma çıktı

/ Kaynak: İHA
Şırnak'ta polis ve teröristler arasında çatışma çıktı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Şırnak'ın İdil ilçesinde hendek kazan ve yolu silahlarla kapatarak eylem yapan teröristler ile polis arasında çatışma çıktı.

Şırnak'ın İdil ilçesinde, PKK'nın gençlik yapılanması Yurtsever Devrimci Gençlik Hareketi (YDG-H) üyesi bir grup, Turgut Özal Mahallesi'ne araç girişlerini engellemek için yola iş makineleri ile hendek kazdı. Daha sonra ellerindeki silahlarla Adile Naşit Caddesi'ne çıkan grup, yolu trafiğe kapatarak, eylem yaptı. Bir süre sonra olay yerine gelen polis, gruba müdahale etti. Bunun üzerine grup, yanlarında bulunan bir kasa dolu molotof kokteyli ve ses bombaları ile polise saldırdı. Polis de gruba, biber gazı ve tazyikli su ile müdahale etti. Silah seslerinin de geldiği çatışma saatlerce sürdü. Çatışmada, YDG-H'lilerin hendek kazmak için kullandığı iş makinesi kurşunların isabet görmesi sonucu zarar gördü. Çatışma, grubun ara sokaklara kaçmasıyla sona erdi. nbsp;

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...