İhlas Holding de minik engellilerin yardımına koştu

İhlas Holding de minik engellilerin yardımına koştu

YAŞAM Haberleri

Bacakları ve bir kolu olmadığı için güçlükle okula giden Yaren arzu ettiği akülü aracına kavuştu. Anne Azimet Ömerustaoğlu, İhlas Holding'e teşekkür etti.

Türkiye'nin seferber olduğu Yaren için İhlas Holding de devreye girdi. Ordu'nun Gölköy ilçesinde sağ kolu ve bacakları olmayan, tüm ihtiyaçları annesi tarafından karşılanan Yaren Ömerustaoğlu'nun (8) tekerlekli sandalye hayali gerçek oldu. Minik Yaren'in akülü araç istediğini öğrenen İhlas Holding yetkilileri, hemen harekete geçti ve akülü araç aldı. Akülü aracı İhlas Holding Ordu Temsilcisi Muhammed Boz'dan teslim alan Yaren'in mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Anne Azimet Ömerustaoğlu, kızının akülü araca kavuşmasından dolayı çok memnun olduğunu belirterek, "Yaren'i okula ben götürüyordum. Çok yoruluyordum. Zaten hastayım. Şimdi akülü aracın gelmesiyle birlikte kızım, okuluna rahatlıkla gidip gelebilecek. Çok mutluyum. Bize yardım elini uzatanlardan Allah razı olsun" dedi. Muhammed Boz ise, Yaren'in yaşama tutunma azmini takdir ettiklerini belirterek, küçük çocuğa hayatı boyunca başarılar diledi. Bu bağış ile birlikte iki tekerlekli sandalyenin daha hediye edildiği ailenin bunlardan birini engelliler derneğine bağışladığı öğrenildi. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...