Eşiyle tartıştı intihar etti!

/ Kaynak: DHA
Eşiyle tartıştı intihar etti!

YAŞAM Haberleri  / DHA

Bursa'da, 1.5 yıl önce evlendiği eşiyle tartıştıktan sonra bunalıma giren Önder Sarı, evinde kemeriyle kendini doğalgaz borusuna asarak yaşamına son verdi.

Merkez Osmangazi İlçesi Hamitler Mahallesi Define Sokak'ta oturan ve bir havai fişek firmasında dağıtım elemanı olarak çalışan Önder Sarı, 1.5 yıldır evli olduğu eşiyle son dönemde geçimsizlik yaşamaya başladı. İkili arasında dün gece de tartışma yaşandı. Bunalıma giren Önder Sarı, saat 23.30 sıralarında evinde kemeriyle doğalgaz borusuna kendisini astı. Bir süre sonra Sarı'nın cesedi yakınları tarafından bulundu.
Ailesinin haber vermesi sonucu Cumhuriyet Savcısı tarafından yapılan incelemenin ardından Önder Sarı'nın cesedi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırılarak soruşturma başlatıldı. Önder Sarı'nın İznik ilçesi Göllüce Mahallesi'nde toprağa verileceği öğrenildi.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...