Ağabeyi gözleri önünde kayboldu, ağıtları yürek dağladı

Ağabeyi gözleri önünde kayboldu, ağıtları yürek dağladı

YAŞAM Haberleri

Samsun'da denize giren Yusuf Ozan Genç, akıntıya kapılarak kayboldu. Ağabeyi gözleri önünden kaybolan Kardelen Kır'ın ağıt yakması yürekleri dağladı.

Samsun'da serinlemek için denize giren 25 yaşındaki Yusuf Ozan Genç, akıntıya kapılarak kayboldu. Gözleri önünde ağabeyi denizde kaybolan 16 yaşındaki Kardelen Kır'ın, "Ağabeyim ne olursun çık gel. Kumbaramı seninle paylaşacam. Birazdan ağabeyim çıkıp gelecek ve 'şaka yaptım' diyecek" diyerek gözyaşı döküp ağıt yakması yürekleri dağladı. Genç'in cesedi olay yerinden 500 metre ileride sahile vurmuş halde vatandaşlar tarafından bulundu.


Olay bugün Atakum İlçesi Yeşilyurt Mahallesi'nde meydana geldi. Yusuf Ozan Genç ailesi ve yakınlarıyla birlikte deniz kenarına geldi. Kız kardeşi Kardelen Genç ve diğer aile biriyleri ile denize giren Genç, bir süre sonra akıntıya kapılarak sürüklenmeye başladı.


Çevredekiler dalgalı denizde yardım etmek istedi. Ancak başarılı olamayınca Yusuf Ozan Genç gözden kayboldu.


İhbar üzerine sevk edilen Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'na bağlı dalgıçlar ile sahil güvenlik karadeniz Bölge Komutanlığı ekipleri denizde kaybolan Yusuf Ozan Genç'i botla ve deniz dibine dalarak yaklaşık 4 saat süresince arama çalışmalarını sürdürdü ancak sonuç alınamadı. Yakınlari gözyaşlarına boğuldu.


Bu sırada kıyıda bekleyen Yusuf Dzan Genç'in kız kardeşi Kardelen Genç gözyaşları arasında, "Ağabeyim ne olursun çık gel. Kumbaramı seninle paylaşacam. Birazdan ağabeyim çıkıp gelecek ve 'şaka yaptım' diyecek" diye ağıt yaktı. Yusuf Ozan Genç'i arama çalışmalara hava kararana kadar devam edeceği, bulunamaması halinde arama çalışmalarına yarın devam edileceği belirtildi.

DENİZDE KAYBOLAN GENCİN CESEDİ BULUNDU
Samsun'da serinlemek için girdiği denizde akıntıya kapılarak kaybolan Yusuf Ozan Genç'in cesedi olay yerinden 500 metre ileride sahile vurmuş halde vatandaşlar tarafından bulundu. Polisin olay yerindeki incelemesinin ardından ceset otopsi yapılmak üzere Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna konuldu. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...