Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Eski MHP'li yönetici denizde boğularak öldü!

/ Kaynak: İHA
Eski MHP'li yönetici denizde boğularak öldü!

YAŞAM Haberleri  / İHA

Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde MHP İzmit İlçe eski yöneticilerinden olan Servet Türk, serinlemek için girdiği denizde boğularak hayatını kaybetti.

MHP'nin eski İzmit ilçe yöneticilerinden olan Servet Türk (34), önceki gün denize girmek için Kandıra Cebeci Sahili'ne geldi. Türk, denize girdikten bir süre sonra karanlıkta gözden kayboldu. Servet Türk'le birlikte gelen arkadaşları durumu fark ederek hemen güvenlik güçlerine bildirdi. Dalgıç yardımıyla yapılan arama sonrası Servet Türk'ün cansız bedenine ulaşıldı. Boğularak hayatını kaybeden Servet Türk'ün cenazesi önce Kandıra Devlet Hastanesine oradan da İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. İzmit Alikahya'da ikamet eden ve yine Alikahya'da büfe işleten Servet Türk'ün cenazesi tamamlanan işlemlerinin ardından ailesine teslim edildi. Evli ve 3 yaşında bir çocuk babası olan Servet Türk'ün cenazesi Gündoğdu Merkez Camii'nde öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Gündoğdu Mezarlığında toprağa verildi. nbsp;

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...