Yengesini kurtardı, kendisi boğuldu

Yengesini kurtardı, kendisi boğuldu

YAŞAM Haberleri

Bartın'ın Amasra İlçesi'nde, denizde boğulma tehlikesi geçiren yengesini kurtarmayı başaran 47 yaşındaki Hüseyin Yıldız, dalgalara kapılarak öldü.

Hüseyin Yıldız, dün ailesiyle Göçgündemirci Sahili'ne gitti. Yıldız'ın yengesi, akşam saatlerinde serinlemek için denize girdi. Yengesinin boğulma tehlikesi geçirdiğini gören Yıldız da peşinden gitti. Yıldız, yengesini suyun yüzeyinde tutmaya çalışırken kendisi bu kez dalgaya kapıldı. Kadın, çevredekilerin de yardımıyla kıyıya çıkarıldı. Yıldız ise dalgaların arasında kayboldu. Haber verilmesiyle gelen Amasra Sahil Güvenlik Komutanlığı 'Degak-3' dalgıç ekibi denizde arama yaptı. 1 saat sonra Yıldız'ın cesedei 200 metre ileride suyun dibinde bulundu. Kıyıya çıkarılan Hüseyin Yıldız'ın cesedi, otopsi için Bartın Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...