Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Köpeklere kamyon kasasında eziyet!

Köpeklere kamyon kasasında eziyet!

YAŞAM Haberleri

Denizli'nin Çivril ilçesinde bir kamyonun kasasında çok sayıda sokak köpeği bulundu. Köpeklerden pek çoğunun öldüğü tespit edildi.

Edinilen bilgiye göre, devriye gezen Çivril Belediyesi zabıta ekipleri, sabah 04.00 sıralarında, yol kenarında park halinde olan bir kamyonun etrafından ölü köpekler olduğunu fark etti. Ekipler hemen 64 BA 576 plakalı kamyonda arama yaptı. Kamyonun kasasında ise bir çoğu ölmüş, diğerleri de ölmek üzere onlarca köpek bulundu. Sürücü O.S. (57) gözaltına alınırken, şahıs köpeklerin bir şehir belediyesinin görevlileri tarafından Çivril'e bırakması için gönderildiğini iddia etti. O.S. ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı. Ölü köpekler gömülmek üzere alınırken, diğer köpeklerse geri gönderildi. Yaşanan olayın kabul edilemez olduğunu belirten Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven, sokak hayvanlarına reva görülen bu durumun eziyet olduğunu söyledi. Güven, konunun takipçisi olacağını da ekledi. nbsp;
Köpeklere kamyon kasasında eziyet!

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...