Adıyaman'da arazi kavgası, 1 ölü

/ Kaynak: DHA
Adıyaman'da arazi kavgası, 1 ölü

YAŞAM Haberleri  / DHA

Adıyaman'da, amca çocukları arasında arazi anlaşmazlığından dolayı çıkan kavgada, 76 yaşındaki Yusuf Çekim av tüfeğiyle vurularak öldürüldü.

Olay, sabah saatlerinde merkeze bağlı Küçük Kırıklı Köyü'nde meydana geldi. İddiaya göre, aralarında arazi anlaşmazlığından dolayı husumet bulunan amca çocukları Hüseyin ve Yusuf Çekim arasında, sabah saatlerinde tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma sırasında öfkelenen Hüseyin Çekim, av tüfeğiyle Yusuf Çekim'e ateş açtı. Yusuf Çekim, yüz ve boynuna isabet eden saçmalarla yere yığılırken, Hüseyin Çekim ise kaçtı. İhbar üzerine köye gelen sağlık ekipleri yaptığı kontrolde öldüğünü saptadığı Yusuf Çekim'in cesedini otopsi için morga gönderdi. Köyde yoğun önlem alan jandarma ise amcasının oğlunun öldürerek kaçan Hüseyin Çekim'in bulunması için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. nbsp;

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...