Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İstanbul Zeytinburnu'nda dehşet: 2 ölü, 2 yaralı

/ Kaynak: DHA
İstanbul Zeytinburnu'nda dehşet: 2 ölü, 2 yaralı

YAŞAM Haberleri  / DHA

İstanbul Zeytinburnu'nda 53 yaşındaki Baki Akpınar, oturduğu evinin önünde tartıştığı genci ve ardından kavgayı ayırmak isteyengenci vurarak öldürdü.

İddiaya göre olay, Nuri Paşa Mahallesi, 65'inci Sokak'ta saat 12.00 sıralarında meydana geldi. Baki Akpınar, oturduğu apartmanın önünde Serkan Öğmen ile henüz bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Kısa süre sonra tartışma kavgaya dönüştü. Silahını çeken Baki Akpınar, Serkan Öğmen'i ardından aynı apartmanda oturan ve kavgayı ayırmaya çalışan Vesile Arıkan'ı vurdu. Baki Akpınar, kendisini engellemek isteyen Mevlüt Kareli'yi de bacağından vurduktan sonra aynı silahla kendi kafasına ateş etti. Silah sesleri üzerine olay yerine koşan vatandaşlar kanlar içinde yatanları görünce durumu polise ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Baki Akpınar'ı ambulansla İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırdı.


nbsp;İstanbul Zeytinburnu'nda dehşet: 2 ölü, 2 yaralı

HAYATİ TEHLİKESİ SÜRÜYOR

Ağır yaralanan Baki Akpınar'ın hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi. Yapılan incelemelerin ardından Serkan Öğmen ile Vesile Arıkan'ın cesetleri otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Bazı mahalle sakinleri ölen Serkan Öğmen'in uyuşturucu madde kullandığını ve kavganın bu yüzden çıkmış olabileceğini ileri sürdü. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...