Bu illerde yaşayanlar dikkat, elektrikleriniz kesilecek!

/ Kaynak: AA
Bu illerde yaşayanlar dikkat, elektrikleriniz kesilecek!

YAŞAM Haberleri  / AA

Ankara, Bartın, Çankırı, Kırıkkale ve Zonguldak'ın bazı semtlerine planlı bakım ve iyileştirme çalışmaları kapsamında 11 Ağustos'ta elektrik verilemeyecek.

Başkent Elektrik Dağıtım AŞ'den yapılan açıklamaya göre, 11 Ağustos'ta, Ankara'nın Beypazarı, Çankaya, Çubuk, Etimesgut, Gölbaşı, Haymana, Kızılcahamam, Mamak, Nallıhan, Pursaklar, Sincan ve Yenimahalle ilçelerine bağlı bazı semtlerde, 00.01-17.30 saatlerinde çeşitli aralıklarla elektrik kesintisi uygulanacak.
Bartın'ın Merkez ilçesinin bazı semtlerine 09.00-17.00, Çankırı'nın Şabanözü ilçesinin bazı semtlerine 09.00-14.00, Kırıkkale'nin Merkez, Balışeyh ve Karakeçili ilçelerinin bazı semtlerine de 09.00-16.30 saatlerinde elektrik verilmeyecek.
Ayrıca, Zonguldak'ın Merkez, Çaycuma, Devrek, Ereğli ve Gökçebey ilçelerinin bazı semtlerinde 09.00-17.02 saatlerinde belirli aralıklarla elektrik kesintisi yapılacak.

YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...