Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Elinde tezkeresi ile şehit olan askerin son paylaşımı yürek yaktı

/ Kaynak: İHA
Elinde tezkeresi ile şehit olan askerin son paylaşımı yürek yaktı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Şırnak'ta terhis olan askerleri taşıyan helikoptere yapılan saldırıda elinde tezkeresi ile şehit olan askerin son paylaşımı yürek yaktı.

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde terhisine iki gün kala, kabul toplama merkezine götürülmek üzere bindiği helikoptere düzenlenen saldırıda şehit olan jandarma komando er Doğan Acar'ın sosyal medyadaki son paylaşımı yürekleri dağladı. Beytüşşebap ilçesinde tezkeresini alan ve izine giden askerleri Şırnak'ta kabul toplama merkezine getirmek için havalanan skorsky helikopterine teröristler düzenlenen dokça ve roketatarlı saldırıda şehit olan jandarma komando er Doğan Acar'ın sosyal medyadaki son paylaşımı yürekleri dağladı. Facebook hesabından sevgilisine hitaben paylaşımda bulunan Acar, 5 Ağustos'ta, "Mutluluktan uçtuğunu hissediyor" durum bildirisinin altına şunları yazdı: "Kaldı 7 gün birtanesi sana kavuşmama 7 gün kaldi"
Elinde tezkeresi ile şehit olan askerin son paylaşımı yürek yaktı

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...