Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

'Kürt bir babanın evladı olarak terörü...'

/ Kaynak: DHA
'Kürt bir babanın evladı olarak terörü...'

YAŞAM Haberleri  / DHA

Hakim Kemal Karanfil, Facebook'ta, 'Siirtli Kürt bir babanın evladı olarak PKK'nın yaptığı tüm katliam ve eylemleri kınıyorum, lanetliyorum.'

Yaptığınız eylemlerle öncelikle biz Kürtlere zarar veriyorsunuz" diye yazdı.
Geçen 15 Ocak'ta Eskişehir Sulh Ceza Hakimliği görevinden Zonguldak'a atanan Kemal Karanfil, Facebook sayfasında paylaştığı 'Lanetliyorum' başlıklı yazısında, PKK terör örgütünün eylemlerini kınadı. Siirtil Kürt bir babanın oğlu olduğuna vurgu yapan Karanfil, PKK'nın eylemleriyle Kürt- Türk kardeşliğini baltaladığını kaydetti. "30 yıldır akan kanlarla neredeyse bir göl oluştu. Kanla bir yere varılamayacağını anlamadınız mı?" diye soran Hakim Karanfil, şöyle devam etti:
"Ayrımcılık diye tutturmuş gidiyorsunuz. Bir Kürt evladı olarak devletin en yetkili makamlarına getirildim. Türk milleti adına karar veriyorum. Ayrımcılık olsa bunlar olur muydu? Benim gibi yüzlerce hakim-savcı-bürokratın mevcut olduğunu siz de biliyorsunuz."
Terör olaylarıyla birlikte Suruç katliamı, cezaevinde tutuklu polis, asker, gazetecilerin unutulduğunu savunan Hakim Karanfil, yazısında şöyle dedi:
"Eylemlerinle önce Kürtlere zarar verdiğini unutma. Bu kirli dümenin dönmesini isteyen kırk haramilere cansuyu olduğunu unutma. Bu coğrafyada silahla yapılan her eylemin, İsrail'in vaad edilen topraklar projesine katkı sunduğunu, anaları, yavruları ve masumları ağlattığını unutma. Eylemlerinle silah tacirlerini sevindirme."

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...