Motosiklet aksesuarları hayat kurtarıyor!

Motosiklet aksesuarları hayat kurtarıyor!

YAŞAM Haberleri

Modern şehir yaşamının vazgeçilmez aracı motosikletler her geçen gün hayatımıza daha fazla giriyor.

Özelikle yaz günlerinde artan motosiklet satışları beraberinde bir çok kaza haberini de beraberinde getiriyor. Meydana gelen motosiklet kazaları pek çok kişinin yaralanmasına hatta hayatını kaybetmesine yol açıyor.

Kazaları %90 azaltmak mümkün, nasıl mı?

Motosiklet kazalarının bu kadar can alması, eğitimsizlik ve uygun nbsp;motosiklet aksesuarlarının kullanılmamasından kaynaklanıyor. Uzmanlara göre iyi bir eğitim ve uygun koruyucu giyim malzemelerinin kullanımı yaralanma riskini %90 oranında azaltıyor. Güvenlik standartlarına sahip bir kask, mont, pantolon, bot ve eldiven kullanılması motosiklet sürücülerinin hem daha güvenli hem de daha konforlu bir şekilde yolculuk yapmasını sağlıyor. Dünyaca ünlü aksesuar markaları tarafından bir çok farklı fiyat ve modelde üretilen bu ekipmanları online alışveriş sitelerinden yada motosiklet mağazalarından satın almak mümkün.

Önce eğitim ve ehliyet

Türkiye'de trafiğe kayıtlı iki milyon motosiklet olduğunu belirten yetkililer, motosiklet kazasına karışan sürücülerin %75'inin ehliyetsiz olduğunun altını çiziyorlar.

Motosiklet aksesuarında Türkiye'nin tercihi

İki milyona yakın motosiklet sürücüsünün olduğu Türkiye'de, motosiklet kazaları ciddi bir oranda. Bunu azaltmak için, güvenli bir sürüş keyfi yaşamak için yapmanız gereken motosiklet kaskı, koruyucu donanımı gibi ürünlerde yalnızca dünyanın en iyi markalarının yer aldığı MyMotosiklet alışveriş sitesini önerebiliriz.

AGV, Arai, Bell, LS2 ve dünyanın en kaliteli diğer kask markaları

Güvenilirliği birçok testle onaylanmış, kalitesi ile dünyanın en iyi motosikletçilerinin tercihi olmuş bu markaların ürünlerini uygun fiyatla bulabileceğiniz, kapıda teslim gibi seçeneklerle online ödemeyle anında satın alabileceğiniz Motosikletaksesuarlari.com ile sürüşlerinizi güvenli bir şekilde sürdüreceksiniz.

Motosiklet kasklarından botlarına, koruma ekipmanlarından, nbsp;motosiklet giyim malzemelerine kadar ihtiyacınız olan her ürün, http://www.motosikletaksesuarlari.com adresinde sizi bekliyor.

Bu bir ilandır

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...