Trafik canavarı durdurulamıyor: 1 ölü, 6 yaralı

/ Kaynak: AA
Trafik canavarı durdurulamıyor: 1 ölü, 6 yaralı

YAŞAM Haberleri  / AA

Yurtta meydana gelen trafik kazalarında 1 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi yaralandı.

Ağrı'nın Eleşkirt ilçesi Aslangazi köyü mevkisinde Mehmet Yiğit yönetimindeki 04 AU 210 plakalı otomobil ile karşı yönden gelen Ahmet Şahin yönetimindeki 38 ZR 966 plakalı tır çarpıştı. Kazada sürücü Yiğit olay yerinde hayatını kaybetti. Araçta bulunan Mustafa Holar ile diğer sürücü Şahin yaralandı. Ağrı Devlet Hastanesine kaldırılan yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Yozgat'ın Yerköy ilçesi Aşağı Elmahacılı köyü yol ayrımında Seyfullah Uyar idaresindeki 66 KD 428 plakalı otomobil ile Yusuf Yağar'ın kullandığı 66 KA 033 plakalı minibüs çarpıştı. Kazada sürücü Seyfullah Uyar ile Zeynep Uçar yaralandı. Yaralılar 12 Acil Servis ekiplerince Yerköy Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Elazığ'da meydana gelen trafik kazasında biri çocuk 2 kişi yaralandı. Üniversite Mahallesi Hanköy Sokak'ta Hatice Çağlar (44) yönetimindeki 06 KA 9736 plakalı otomobil ile Eyüp Selim (28) idaresindeki 44 NN 764 plakalı otomobil çarpıştı. Çağlar yönetimindeki otomobil çarpışmanın etkisiyle kaldırıma çıktı. Kazada sürücü Çağlar ile diğer araçta bulunan 3 yaşındaki bir çocuk yaralandı. Ambulansla Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...