Tabanca tutukluk yapınca ölümden döndü

/ Kaynak: DHA
Tabanca tutukluk yapınca ölümden döndü

YAŞAM Haberleri  / DHA

Bartın'da, bedensel engelli 35 yaşındaki Levent S., bilinmeyen bir nedenle cep telefonu bayiine tabanca ile ateş etti.

İçeride müşterisiyle büyük korku yaşayan işyeri sahibi Erkan C., ateşe devam etmek isteyen ancak tabancası tutukluk yapan Levent S.'yi koşarak yere düşürdü ve silahı elinden aldı. Olay güvenlik kamerasına yansıdı.
Olay, sabah saatlerinde kentin en işlek bölgesi Şadırvan Caddesi'ndeki cep telefonu bayiinde meydana geldi. İşyerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıyan olayda sol bacağının diz altı olmayan Levent S., koltuk değnekleriyle önüne geldiği işyerine elindeki tabancayla bir el ateş etti. İşyeri sahibi Erkan C. ve müşterisi, içeride büyük korku yaşadı. Levent S., ateşe devam etmek isterken tabanca tutukluk yaptı. Bunu fark eden Erkan C., koşarak Levent S.'nin üzerine atlayıp yere düşürdü. Müşteri ise kaçtı. Erkan C., yerde dirsek darbeleriyle etkisiz hale getirdiği Levent S.'nin elindeki tabancayı alıp fırlattı. Çevredekiler işyeri sahibi ve saldırganı ayırdı. Elinden hafif yaralanan Erkan C., gelen sağlık ekibi tarafından ayakta tedavi edildi. Daha önce de aynı işyerine saldırdığı belirtilen Levent S. ise polis tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...