Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Öz ağabeyini ve yeğenini kaçırıp 6 milyon dolar fidye istedi

/ Kaynak: AA
Öz ağabeyini ve yeğenini kaçırıp 6 milyon dolar fidye istedi

YAŞAM Haberleri  / AA

Hatay Reyhanlı'da Suriyeli iki kardeşin, para anlaşmazlığı nedeniyle ağabeyi ile yeğeni kaçırıp 6 milyon dolar fidye istediği öne sürüldü...

Edinilen bilgiye göre, Suriyeli M.K, İskenderun ilçesinde polisi arayarak kocası Y.H. ile oğlu Ö.H'nin kayınbiraderleri M.H. ve A.H. tarafından kaçırıldığını ve kendisinden 6 milyon dolar fidye istendiğini söyledi. Öte yandan kadın, telefonla kendisine ulaşan kayınbiraderleri ile ilk etapta 30 bin lira için anlaştığını ifade etti.


İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri Reyhanlı ilçesindeki bir çiftlik evinde tutulduğunu belirledikleri baba-oğulu kurtarmak için Reyhanlı İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleriyle irtibata geçti.


Polis ve jandarma ekipleri, çiftlik evine düzenledikleri operasyonda şüpheliler M.H. ve kardeşi A.H. ile onlara yardım ettiği ileri sürülen Suriyeli Y.H, Türk vatandaşları A.Ş. ve M.Ş'yi yakaladı. Evde zorla tutulan Y.H. ile oğlu Ö.H. ise ekipler tarafından kurtarıldı.


İskenderun'a getirilen şüpheliler, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden M.H, A.Ş. ve M.Ş. tutuklandı, Y.H ve A.H. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...