Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bir kaza haberi de İstanbul'dan ölü ve yaralılar var

/ Kaynak: İHA
Bir kaza haberi de İstanbul'dan ölü ve yaralılar var

YAŞAM Haberleri  / İHA

Türkiye'nin bir çok ilçesinde meydana gelen ölümlü kaza haberlerinden biri de İsatnbul'dan geldi, feci kazada ölü ve yaralılar var...

Türkiye'de bugün Van, Kayseri, Malatya'dan gelen feci kazalarda ölenlere üzülürken bunlara bir yenisi de İstanbul'dan geldi, feci kazada 1 kişi hayatını kaybetti 3 kişi de yaralandı...Çekmeköy'de aralarında hamile bir kadının da bulunduğu otomobilin takla atması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı. Kaza, Şile Otoyolu üzerinde meydana geldi. Seyir halinde bulunan Can Kuru'nun kullandığı 41 E 4662 plakalı otomobil, Çekmeköy sapağında kontrolden çıkarak önce bariyerlere çarptı sonra takla attı. Kazada, otomobilin sürücüsü Can Kuru, hamile olan Yağmur Kuru, Cansel Tay ve ismi henüz belirlenemeyen bir kadın yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Otomobilin sürücüsü Can Kuru, Haydarpaşa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde, hamile olan Yağmur Kuru ile Cansel Tay, Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Kazada yaralanarak Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan bir bayan ise yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. nbsp;Hastanede hayatını kaybeden kadının kimlik tespit çalışmaları sürerken, polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...