Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İhanetten 'Nakil' doğdu!

İhanetten 'Nakil' doğdu!

YAŞAM Haberleri

Nevşehir'de inanılmaz bir insan ve hasta öyküsü... Okuduklarınıza inanamayabilirsiniz ama bu da hayatın gerçekleri arasında yer alıyor...

Nevşehir'de yaşayan Meliha Avcı, yıllar önce kayınvalidesinin evine, eşinin 'bakıcı' diye yerleştirdiği sevgilisi ile ihanete uğradı. Aldatıldığını öğrenen Avcı'nın sağlık durumu kötüleşince böbrek nakli olması gerektiği söylendi. Avcı'ya nakil teklifi ise kocasının sevgilisinden geldi. 2011 yılında nakil olan Avcı'nın vücudu daha sonra böbreği kabullenmedi. Eş, Mehmet Avcı ise sevgilisi Ayşe İmdat ile birlikte Avanos'a yerleşti ve iki çocukları oldu. Avcı şimdi ikinci kez nakil olmayı bekliyor.
Habertürk'ün haberine göre, Nevşehir'de 1 çocuk sahibi Meliha Avcı ile Mehmet Avcı çiftinin mutlu giden evlilikleri, yaklaşık 5 yıl önce Mehmet Avcı'nın Ayşe Imdat isimli 34 yaşındaki kadınla tanışıp gönül ilişkisi kurmasıyla çatırdadı. Mehmet Avcı sevgilisini annesinin evine yerleştirdi ve eşine annesinin bakıcısı olduğunu söyledi. Avcı evine girip çıkan, yatılı kalan İmdat'ın aslında sevgilisi olduğunu bir süre sonra öğrendi. Ancak böbrek hastası olan ve diyaliz tedavisi gören Meliha Avcı, bir süre sonra Ayşe İmdat'ı kabullendi.


ARANAN BÖBREK SEVGİLİDEN GELMİŞTİ
Hayatın cilvesi olarak, sağlığı giderek kötüleşen Meliha Avcı için aranan böbrek de eşinin sevgilisi Ayşe İmdat'tan geldi. 12 yıl diyalize bağlı yaşayan Meliha Avcı, 2011'de Ayşe Imdat'tan nakledilen böbrekle hayata tutundu. Operasyon sonrasında Meliha Avcı "Eşimizi paylaşıyorduk, şimdi böbreğimizi de paylaştık" derken, Ayşe Imdat da "Nevşehir'e döndüğümüzde de Meliha'ya bakacağım" diye konuştu.
İhanetten 'Nakil' doğdu!
VÜCUT BÖBREĞİ KABUL ETMEDİ

Ancak bu durum uzun sürmedi. 8 ay sonra böbreğin Meliha Avcı'nın vücuduna uyum sağlamadığı ve iflas ettiği ortaya çıktı. Böbrek, ameliyatla geri alındı. Talihsiz kadın tekrar diyalize başladı. Ardından Mehmet Avcı ve Ayşe İmdat, Meliha Avcı'yı kaderine terk ederek birlikte Avanos'a yerleşti.


İKİNCİ KEZ NAKİL İÇİN ORGAN BEKLİYOR
Çiftin 2 çocuğu oldu. Nevşehir'de 18 yaşındaki oğluyla yaşayan ve yakınlarının yardımıyla ayakta kalmaya çalışan Meliha Avcı ise ikinci kez böbrek nakli için önceki gün Antalya Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Organ Nakli Ünitesi'ne başvurdu. Şimdi bir kez daha şansın yüzüne gülmesini bekleyen Meliha Avcı, "Ilk ameliyattan sonra ikisi de verdiği sözleri tutmadı. Küçük bir ev tuttuk oğlumla. 3 yıldır haftanın 3 günü yine diyalize giriyorum" dedi.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...