HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Eski eş dehşet saçtı: 2 ölü

Eski eş dehşet saçtı: 2 ölü

YAŞAM Haberleri

Edirne'de Erkan Sağlam, 7 yıl önce boşandığı eşi Hanife Özçelik'in oturduğu evi silahla basarak, dehşet saçtı.

Sağlam'ın iki çocuğunun gözleri önünde silahlı vurduğu eski eşinin sevgilisi Erkan Başyurt ile misafirliğe gelen Serkan Elmacı hayatını kaybederken, kargaşadan yararlanan Özçelik ile yine evde misafir olan bir kadın kaçarak canlarını kurtardı. Polis cinayet zanlısı Sağlam'ın yakalanması için çalışma başlattı. nbsp;
Olay, Şükrüpaşa Mahallesi Bülent Ecevit Bulvarı üzerindeki Defne apartmanın 5'nci katında meydana geldi. Hanife Özçelik, bir süre önce taşındığı apartmanda iki çocuğuyla birlikte oturduğu sırada sevgilisi olduğu öne sürülen Efkan Başyurt ve arkadaşları otopark işleten Serkan Elmacı ile B.Y. adlı kadın misafirliğe geldi. Saat 21.30 sıralarında Hanife Özçelik'in 7 yıl önce boşandığı Erkan Sağlam, 34 GA 2814 plakalı otomobille apartmanın önüne gelerek 5'nci kattaki daireye çıktı. İçeri girdikten sonra Sağlam, iki çocuğunun gözleri önünde belinden çıkardığı tabanca ile 5 el ateş etti. Silahtan çıkan kurşunların isabet ettiği Serkan Elmacı olay yerindeyaşamını yitirirken, Erkan Başyurt ise ağır yaralandı. Hanife Özçelik ile kadın arkadaşı B.Y. ise kargaşadan yararlanarak bakkala sığındı. nbsp;
HASTANEDE ÖLDÜ nbsp;
Olayın ardından katil zanlısı Erkan Sağlam geldiği otomobille kaçarken, ihbar üzerine gelen sağlık ekipleri ağır yaralı olan Erkan Başyurt'u hastaneye kaldırdı. Ancak doktorların tüm müdahalesine rağmen Başyurt hayatını kaybetti. Polisin evde yaptığı incelemede 5 adet mermi kovanı bulundu. Ekipler, sokak üzerindeki çöp konteynırlarında da arama yaptı.
"BABA NEDEN YAPTIN" nbsp;
Hanife Özçelik'in komşusu Ramis Dedeoğlu, silah sesleri üzerine uyandığını ve kapıyı açtığında ise karşı dairesinde polisleri gördüğünü belirterek, "3-4 el silah sesi duydum. Ne olduğunu anlayamadım ama kapıyı açtığımda polisleri gördüm. Tam olarak ne olduğunu bilmiyorum ama gelen eski eşiymiş. Çocukları çok korkmuştu; 'Baba neden yaptın' diye ağlıyorlardı. Eve taşınalı bir ay olmamıştı daha" diye konuştu.
Evde ölen Serkan Elmacı'nın cesedi savcılık ve polis ekiplerinin incelemesinin ardından otopsi için Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis, kaçan Erkan Sağlam'ın yakalanması için çalışma başlattı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...