İhlas Vakfı 2015 kurban vekâlet bedellerini açıkladı

İhlas Vakfı 2015 kurban vekâlet bedellerini açıkladı

YAŞAM Haberleri

Hayırseverlerin bağışladığı kurban vekâletleri kurban organizasyonları düzenleyen İhlas Vakfı bu yıl için kurban vekâlet bedellerini açıkladı.

Hayırseverlerin bağışladığı kurban vekâletleri ile her yıl yurt içi ve yurt dışında ağırlıklı olarak Afrika ülkelerinde kurban organizasyonları düzenleyen İhlas Vakfı bu yıl için kurban vekâlet bedellerini açıkladı.

İhlas Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Av. nbsp;Mehmet Okyay yaptığı yazılı basın açıklamasında; İhlas Vakfı olarak 2015 yılı yurt içi Kurban vekâlet bedelinin 650 TL. yurt dışı Kurban vekalet bedelinin 450 TL. olarak belirlendiğini söyledi.

Okyay: "Yurt dışında 13 ülke, yurt içinde 35 merkezde kesimler dinimizin emrettiği usullere göre yapılacak".

Hayırseverlerin bağışladığı Kurban vekâletlerinin, yurtiçinde 35 şehir, yurtdışında Somali, Uganda, Etiyopya (Habeşistan) , Sudan, Kenya, Mali, Moritanya, Afganistan, Bangladeş, Endonezya, Azerbaycan, Gürcistan ve Hindistan olmak üzere 13 ülkede dinimizin emrettiği şekilde kesilerek ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacağının altını çizen Okyay, hayırseverlerin Kurban vekalet bağışlarını beklediklerinin belirtti.

Vakıf olarak yurt içinde 35 öğrenci yurdunda 3500, yurtdışında 16 öğrenci yurdunda 500, toplam 4000 öğrenciyi yurtlarda barındırdıklarını bu öğrencilerin anasına, babasına vatanı ve milletine hayırlı evlat olarak yetiştirildiğini ifade eden Okyay, kurban bağışında bulunan hayırseverlerin aynı zamanda ilim yayma sevabına da kavuşacaklarını ifade etti.

Okyay, kurban vekalet bağışında bulunacak hayırseverlerin İhlas Vakfının nbsp;www.ihlasvakfi.org.tr nbsp;adresine girerek online nbsp;veya telefon ile (+90 212 451 49 00) vakıf merkezini arayarak kurban vekaleti verebileceklerini söyledi.

KURBAN BAĞIŞI İÇİN TIKLAYINIZ

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...