Dolandırıcılık yapan 3 suriyeli yakalandı

Dolandırıcılık yapan 3 suriyeli yakalandı

YAŞAM Haberleri

Eskişehir'de telefon dolandırıcılığı yapmaya çalışan 3 Suriyeli, polis tarafından yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Eskişehir'de iki farklı ikameti arayan şüpheliler, "Ben polisim, bir kuyumcu soyulmuş, senin kimlik bilgilerin burada bulunmuş, akşam neredeydin, bu kişileri yakalamak için söylediklerimizi yapman gerekiyor" diyerek vatandaşları kandırmaya başladı.


VATANDAŞLAR POLİSE HABER VERDİ
Ancak telefonu kapatmalarını istememesi üzerine vatandaşlardan V.Ç. durumdan şüphelenerek polis ekiplerine olayı bildirdi. Başlatılan çalışma sonrasında kurulan özel ekip ve Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliğine bağlı ekipleri, telefonla aranan vatandaşların evlerinin çevresine yerleşti. Ekipler V.Ç.'den para alacağı esnasında Suriye uyruklu olduklarını öğrenilen şüpheliler H.İ. ile V.R. suçüstü yakalandı.


PARA VE ALTINLAR
Ekipler ardından H.İ. ve V.R.'yi yöneterek, diğer vatandaş N.D.'nin evine giderek para ve altın alan H.K.'yi de Köprübaşı Caddesi üzerinde kaçacağı esnada yakaladı. Yakalanan 3 şüpheli ifadeleri alınmak üzere Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Şüphelilerden işlemleri tamamlanan H.K. ardından adliyeye sevk edildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...