Yolcu otobüsü ile otomobil çarpıştı: 5 ölü

/ Kaynak: DHA
Yolcu otobüsü ile otomobil çarpıştı: 5 ölü

YAŞAM Haberleri  / DHA

Antalya'nın Akseki ilçesinde yolcu otobüsü ile otomobilin çarpışması sonucu ilk belirlemelere göre 5 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Konya- Antalya Karayolu'ndaki kaza, Akseki İlçesi Mahmutlu Mahallesi Kavşağı'nda saat 06.00 sıralarında meydana geldi. Ankara'dan Antalya'nın Alanya İlçesi'ne giden Etem Topaloğlu yönetimindeki 42 BIR 70 plakalı, içinde 33 yolcunun bulunduğu otobüs, karşı yönden gelen Yalçın Öztürk yönetimindeki 06 GGJ 92 plakalı otomobil ile çarpıştı. İhbar üzerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi kaza yerine sevk edildi. İtfaiye ve sağlık ekipleri yaralı olan 15 yaşındaki Ayşe Öztürk'ü otomobilden çıkarırken, diğer yolcuların yaşamını yitirdiğini tespit etti. Yaralı, ambulansla hastaneye kaldırıldı. nbsp;
Yolcu otobüsü ile otomobil çarpıştı: 5 ölü

Jandarma ve cumhuriyet savcısının incelemesinden sonra otomobilde sıkışarak ölen sürücüsü Yalçın Öztürk ile 39 yaşındaki İsmail Öztürk, Zeynep Öztürk, 13 yaşındaki Samet Doğukan Öztürk, 9 yaşındaki Enes Öztürk'ün cenazeleri itfaiye ekipleri tarafından çıkarıldı. Otobüs şoförü Etem Topaloğlu, otomobilin şerit ihlali yaptığını iddia etti.
Yolcu otobüsü ile otomobil çarpıştı: 5 ölü

Otomobilin kendi şeridine girdiğini ileri süren Topaloğlu, "Yoldan çıkmaya çalıştım. Şeridimi boşaltmaya çalıştım. Ancak buna rağmen otomobil gelip otobüsün sol tarafına çarptı" dedi. Jandarma, kazadan yara almadan kurtulan Topaloğlu'nu gözaltına aldı.
Yolcu otobüsü ile otomobil çarpıştı: 5 ölü

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...