Midilli yakınlarında kaçak botu battı, 1 ölü 2 de kayıp var

/ Kaynak: DHA
Midilli yakınlarında kaçak botu battı, 1 ölü 2 de kayıp var

YAŞAM Haberleri  / DHA

Midilli Adası yakınlarında batan lastik bottaki 19 Suriyeli kaçaktan 1'i öldü, aralarında bir engellinin de bulunuduğu 16'sı sağ olarak kurtarıldı.

Kayıp oldukları bildirilen 1'i kadın 2 kaçağın ise arandığı bildirildi.Yunanistan'ın Midilli Adası'nda yayın yapan 'www.lesvos.net' internet sitesi, Balıkesir'in Ayvalık İlçesi'nden bugün saat 03.30 sıralarında denize açılan içinde Suriyeli 19 kaçağın bulunduğu 6 metrelik lastik botun Midilli'ye 1 mil kala battığını duyurdu. Alabora olan bota tutunarak, suda boğulmaktan kurtulan bir engelinin de aralarında bulunduğu 16 kaçağın Yunan Sahil Güvenlik ekipleri tarafından kurtarıldığının belirtildiği haberde, 1 nbsp;kaçağın cesedine ulaşıldığı belirtildi. Kayıp olan 1'i kadın 2 kaçağı ise arama-kurtarma çalışmalarının sürdüğü bildirildi.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...