Gece kulübüne silahlı saldırı, 4 güvenlik yaralandı

/ Kaynak: DHA
Gece kulübüne silahlı saldırı, 4 güvenlik yaralandı

YAŞAM Haberleri  / DHA

Antalya'nın Kemer İlçesi'nde bir gece kulübüne düzenlenen silahlı saldırıda 4 özel güvenlik görevlisi yaralandı.

Olay, saat 01.30 sıralarında meydana geldi. Kulübün restoran bölümüne gelen kişi ya da kişiler, kapı önünde duran özel güvenlik görevlilerine tabanca ile ateş açtı. Saldırıda Bekir P., Mahmut U., Muhittin Ö. ve Tarık K. yaralandı. İhbar üzerine sevk edilen ambulanslarla hastaneye kaldırılan yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu açıklanırken Bekir P. ve Mahmut U., Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Saldırganların silahlarından çıkan kurşunlardan biri gece kulübünün önünde park halinde duran bir aracın camına isabet etti. Bu olay üzerinekulüpte eğlenen tatilciler ve turistler otellerine gönderildi.
Kemer Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler çevredeki güvenlik kamera kayıtlarını incelemeye alırken, olay yerinde 9 milimetre çapında 12 boş mermi kovanı buldu. Polis, saldırganları tespit ederek yakalamak için çalışmalara başladı.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...