Diyarbakır'da yol kesen PKK'lılardan 1'i yaralı olarak ele geçirildi

/ Kaynak: DHA
Diyarbakır'da yol kesen PKK'lılardan 1'i yaralı olarak ele geçirildi

YAŞAM Haberleri  / DHA

Bağlar İlçesi'nde yol kesen PKK'lı gruba müdahale eden güvenlik güçlerine silahlı ve el yapımı bombalı saldırı düzenlendi. Olay sonrası 1 PKK'lı yakalandı

Diyarbakır merkez Bağlar İlçesi'nde yol keserek durdurdukları araçların kontak anahtarlarına el koyan PKK'lı gruba müdahale geden güvenlik güçlerine silahlı ve el yapımı bombalı saldırı düzenlendi. Çıkan çatışmada 1 PKK'lı, yaralı yakalandı.Diyarbakır Valiliği, merkez Bağlar İlçesi'nde dün akşam görevli güvenlik güçlerine silahlı ve el yapımı bomba ile saldırı düzenlendiğini açıkladı. Saldırının saat 20.10 sıralarında gerçekleştirildiği ifade edilen açıklamada şöyle denildi:
"Bağlar İlçesi Mevlana Halit Mahallesi Nükhet Coşkun Caddesi üzerinde bölücü terör örgütü mensupları yolu keserek araçların kontak anahtarına el koymak suretiyle yolu ulaşıma kapattı. Olaya müdahale eden Polis ekiplerine yönelik Nükhet Coşkun Caddesi üzerinde örgüt mensuplarınca silahlı ve el yapımı bomba ile saldırı gerçekleştirildi. Saldırı sonrası çıkan çatışmada bölücü terör örgütü mensubu bir kişi yaralı olarak ele geçirildi. Çatışma sonrasında şahıs üzerinde ve yanındaki çantada yapılan aramalarda 1 adet tabanca, 2 adet şarjör 3 adet el yapımı bomba ve 3 adet araç kontak anahtarı ele geçirildi. Ekiplerimize karşı düzenlenen saldırı sonrası yaralanan bölücü terör örgütü mensubu çatışma sonrası hastaneye intikal ettirildi. Halkın huzur ve güvenliği içir terör örgütünün eylem ve faaliyetlerini önlemeye yönelik çalışmalarımız aralıksız ve kararlı bir biçimde devam edecektir."


YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...