Mali müşavir tatil dönüşü feci şekilde can verdi!

Mali müşavir tatil dönüşü feci şekilde can verdi!

YAŞAM Haberleri

Samsun'da kontrolden çıkıp bariyerlere çarpan otomobilin sürücüsü 51 yaşındaki Şenol İbrahimağaoğlu öldü, 2 çocuğu ve eşi yaralandı.

Kaza bu sabah Samsun'un Canik İlçesi'nde meydana geldi. Trabzon'dan İstanbul'a giden Şenol İbrahimağaoğlu yönetimindeki 34 AD 0192 plakalı otomobil, Belediyeevleri Mahallesi'ndeki viyadükte kontrolden çıkıp bariyerlere çarptı. Çarpmanın etkisi ile otomobilde sıkışan Şenol İbrahimağaoğlu, olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından sıkıştığı yerden çıkartılıp ambulansa bindirildi. İstanbul'da mali müşavirlik yapan İbrahimağaoğlu, hastaneye kaldırılırken ambulansta yaşamını yitirdi. Kazada, otomobilde bulunan eşi 41 yaşındaki Nuray ile çocukları 18 yaşındaki Ece ve 12 yaşındaki Emir İbrahimağaoğlu yaralandı. Sağlık durumlarının iyi olduğu belirtilen 3 yaralı, ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...